skip to Main Content
Filmcafé – A Man Called Ove (En Man Some Heter Ove)

Vrijdag 24 maart vind er in De Stuw Hoevelaken weer een filmavond plaats. Dit keer de Zweedse film A Man Called Ove (En Man Some Heter Ove).

De 59-jarige Ove is de knorrepot van de wijk. Enkele jaren geleden is hij afgezet als voorzitter van de vereniging van eigenaren van het appartementencomplex. Hij kon het echter niet verkroppen dat hij werd afgezet en blijft het gebouw met harde hand regeren. Wanneer de zwangere Parvaneh met haar gezin tegenover hem intrekt, en per ongeluk Ove zijn brievenbus opent, ontstaat er een onverwachte vriendschap.

Zaal open: 20.00 uur, aanvang voorstelling 20.15 uur
Toegangsprijs: € 7,50 leden van de bibliotheek betalen op vertoon van ledenpas: € 6,00
Prijs is inclusief een kopje koffie of thee vooraf
De films worden meestal zonder pauze gedraaid. Bij lange films wordt wel een korte pauze van ca 15 minuten ingelast. Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een drankje
Kaartjes zijn verkrijgbaar in de bibliotheek van Hoevelaken, Grand Café de Haen en/of te bestellen via deze site en vanaf 19:45 uur bij de ingang van de zaal

Omdat de bibliotheek op donderdag gesloten is, kunt u de kaartjes op donderdag alleen kopen in Grand Café de Haen of bestellen op de website van de bibliotheek. Op de vrijdag dat de film wordt vertoond kunnen er tussen 14.30 en 18.00 uur kaartjes worden gekocht in de bibliotheek. In Grand Café de Haen kunnen filmkaartjes doorlopend worden gekocht. De kaartjes die via de website van de bibliotheek zijn besteld kunnen op de avond zelf vanaf 19.45 uur tot een kwartier voor aanvang van de voorstelling opgehaald en betaald worden bij de ingang van de zaal.

DINER & FILM: lekker een avond in Hoevelaken uit!
Op één kaart naar de film en eten? Dat kan nu!

In samenwerking met Grand Café De Haen kunt u vanaf 17.00 uur voor € 19,50 euro lekker uit eten en daarna naar de film. Na het eten gaat u naar De Stuw voor de film.
Hoe werkt het?
Bestel via deze site een Diner&Film-kaart. Deze kaart kunt u van te voren afhalen en betalen bij de bibliotheek van Hoevelaken (niet tijdens de zelfservice uren). U krijgt een kaart voor het diner en een kaart voor de film. U neemt beide kaarten op vrijdag mee naar De Haen. Let op: bij de Diner&Film kaart zijn de drankjes die u eventueel bestelt niet inbegrepen, deze betaalt u zelf in het restaurant. Neem uw filmkaart weer mee naar de filmvoorstelling. Reserveren voor het eten, Grand Café De Haen, telefoonnummer 033-2530377, www.de-haen.nl.

 

Back To Top