skip to Main Content
Avond Vol Muziek, Theater En Comedy In Hoevelaken

Podium Hoevelaken houdt vrijdag 20 januari een warme winteravond in de grote zaal van De Stuw. Een avond vol muziek en theater, verzorgd door ‘Net Effe Anders’, afgewisseld met optredens van de stand-up comedians Vincent Geers en Tom Sligting. De Hoevelakense toneelgroep Het Gebeuren zal zorgen voor enkele verrassende optredens ter omlijsting van de avond.

‘Net Effe Anders’ is een groep muzikanten bestaande uit Dick Visser, percussie (bekend als de drummer bij Ramses Shaffy en Liesbeth List), Cor Bruinsma, gitaar (al jaren boegbeeld bij Direct Inject en in het dagelijks leven gitaarleraar) en  Marcel Vrakking, toetsen en accordeon. Marcel speelt reeds lange tijd samen met Cor in Direct Inject.

Tom Sligting begon 24 jaar geleden als stand-up comedian. In Nederland heeft hij al meer dan 3000 shows gegeven in het theater en voor het bedrijfsleven. Ook trad hij op in de televisieshow ‘Raymann is Laat’. Vincent Geers speelt al meer dat 20 jaar als stand-up comedian in binnen- en buitenland. Hij is één van de vaste spelers van het Comedy Café Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam.

WINTERDINER Ineke Sinnema van de Lions Hoevelaken: ,,Al met al een warme winteravond die de moeite van het bezoeken meer dan waard is! Koffie wordt bij binnenkomst aangeboden door Grand Café De Haen. In de pauzes zijn versnaperingen tegen betaling verkrijgbaar aan de bar. Grand Café De Haen biedt tevens de mogelijkheid om mee te doen aan een winterdiner (kosten € 11,-) dat tussen 18.30 uur en 19.30 uur, voorafgaand aan de voorstelling, kan worden genoten.”

KAARTEN  De zaal is open vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten € 15 per persoon en zijn verkrijgbaar bij Grand Café De Haen, Bruna en Electroworld Weterings. De mogelijkheid bestaat ook om aan de zaal kaarten te kopen, de kosten bedragen dan € 17,50 per persoon. De opbrengst van de avond komt ten goede aan de nationale actie “Het Vergeten Kind.”

GEVARIEERD Podium Hoevelaken is een nieuw initiatief van Lionsclub Hoevelaken dat als opzet heeft om Hoevelaken een gevarieerd programma van cultuur en muziek te bieden in zowel dorpshuis De Stuw als bij de muziektent op het Van Aalstplein in het dorpscentrum. 

Ger Schoor over deze projecten: ,,Wij proberen als Lions Club nieuwe initiatieven te ontwikkelen waar een duidelijk behoefte aan is. En zodra zo’n project op eigen benen kan staan, wordt het tot een zelfstandige stichting of organisatie omgevormd dat volledig zelfstandig kan opereren. Al verschillende malen is er een beroep gedaan op onze club om maatschappelijke organisaties bestuurlijke ondersteuning of begeleiding te verlenen. Gezien de verscheidenheid van beroepen onder de leden kan daar vaak goed op worden ingespeeld. Het bekendste initiatief is ongetwijfeld het organiseren van de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst in De Stuw, samen met de Stichting Historisch Hoeflake.”

Bron: stadnijkerk.nl

Back To Top