skip to Main Content
Filmcafé Hoevelaken De Stuw

Iedere laatste vrijdag van de maanden september t/m november en januari t/m april wordt er in Hoevelaken een film gedraaid in De Stuw, Brink 10. De filmvertoningen beginnen om 20.15 uur, zaal open om 19:45 uur. De films worden vertoond op een groot scherm in hoge kwaliteit en met goed geluid. De films kunnen een verfilmd boek zijn, een filmhuisfilm of een documentaire.

Algemene informatie

  • Aanvang voorstellingen: 20.15 uur (19:45 uur zaal open)
  • Toegangsprijs: € 7,50
    • leden van de bibliotheek betalen op vertoon van de ledenpas € 6,00
  • Prijs is inclusief een kopje koffie of thee vooraf
  • De films worden meestel zonder pauze gedraaid. Bij lange films een korte pauze van 15 minuten
  • Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een drankje
  • Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek van Hoevelaken, Grand Café de Haen, te reserveren via deze link en/of vanaf 19:45 uur bij de ingang van de zaal

Omdat de bibliotheek op donderdag gesloten is, kunt u de kaartjes op donderdag alleen kopen in Grand Café de Haen of reserveren op de website van de bibliotheek. Op de vrijdag dat de film wordt vertoond kunnen er tussen 14.30 en 17.00 uur kaartjes worden gekocht in de bibliotheek in Grand Café de Haen of reserveren op de website van de bibliotheek.De kaartjes die via de website van de bibliotheek zijn gereserveerd kunnen op de avond zelf  vanaf 19.45 uur tot een kwartier voor aanvang van de voorstelling opgehaald en betaald worden bij de ingang van de zaal.

DINER & FILM: lekker een avond in Hoevelaken uit!

Op één kaart naar de film en eten? Dat kan nu! In samenwerking met Grand Café De Haen kunt u vanaf 17.00 uur voor € 19,50 euro lekker uit eten en daarna naar de film. Na het eten gaat u naar De Stuw voor de film. Hoe werkt het? Reserveer via deze site een Diner&Film-kaart. Deze kaart kunt u van te voren afhalen en betalen bij de bibliotheek van Hoevelaken (niet tijdens de zelfservice uren). U krijgt een kaart voor het diner en een kaart voor de film. U neemt beide kaarten op vrijdag mee naar De Haen. Neem uw filmkaart weer mee naar de filmvoorstelling. Reserveren voor het eten, Grand Café De Haen, telefoonnummer 033-2530377, www.de-haen.nl.

Filmcafé De Stuw is een initiatief en samenwerking van De Stuw, Bibliotheek Nijkerk-Hoevelaken en Grand Café De Haen

Het programma

[add_eventon_list number_of_months=”5″ hide_empty_months=”yes” event_count=”5″ show_limit=”yes” accord=”yes” only_ft=”yes” ]

Back To Top