skip to Main Content
Filmcafé De Stuw Vertoont Absolutely Fabulous The Move

17 februari organiseert De Stuw weer een filmcafé avond in de grote zaal! Vanaf 20:15 uur (zaal open om 20:00 uur) wordt de kaskraker Absolutely Fabulous The Movie vertoont. Lachen als vanouds met actrices Jennifer Saunders en Joanna Lumley.

Edina en Patsy leven nog altijd hun leven vol mode, drank en glamour. Als ze de schuld krijgen van een incident met Kate Moss tijdens een fashionfeest vluchten ze naar de Franse Riviera om daar hun levenswijze door te zetten. De film is een vervolg op de populaire Tv-serie die begon in 1992. Die serie kwam weer voort uit een sketch uit de French & Saunders show.

Bekijk onderaan dit bericht de officiële trailer van deze film.

Zaal open: 20.00 uur, aanvang voorstelling 20.15 uur
Toegangsprijs: € 7,50 leden van de bibliotheek betalen op vertoon van ledenpas: € 6,00
Prijs is inclusief een kopje koffie of thee vooraf
De films worden meestal zonder pauze gedraaid. Bij lange films wordt wel een korte pauze van ca 15 minuten ingelast. Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een drankje
Kaartjes zijn verkrijgbaar in de bibliotheek van Hoevelaken, Grand Café de Haen en/of te bestellen via de site van de bibliotheek en vanaf 19:45 uur bij de ingang van de zaal af te halen.

Bestel Tickets

 

 

Omdat de bibliotheek op donderdag gesloten is, kunt u de kaartjes op donderdag alleen kopen in Grand Café de Haen of bestellen op de website van de bibliotheek. Op de vrijdag dat de film wordt vertoond kunnen er tussen 14.30 en 18.00 uur kaartjes worden gekocht in de bibliotheek. In Grand Café de Haen kunnen filmkaartjes doorlopend worden gekocht. De kaartjes die via de website van de bibliotheek zijn besteld kunnen op de avond zelf vanaf 19.45 uur tot een kwartier voor aanvang van de voorstelling opgehaald en betaald worden bij de ingang van de zaal.

DINER & FILM: lekker een avond in Hoevelaken uit!
Op één kaart naar de film en eten? Dat kan nu!

In samenwerking met Grand Café De Haen kunt u vanaf 17.00 uur voor € 19,50 euro lekker uit eten en daarna naar de film. Na het eten gaat u naar De Stuw voor de film.
Hoe werkt het?
Bestel via deze site een Diner&Film-kaart. Deze kaart kunt u van te voren afhalen en betalen bij de bibliotheek van Hoevelaken (niet tijdens de zelfservice uren). U krijgt een kaart voor het diner en een kaart voor de film. U neemt beide kaarten op vrijdag mee naar De Haen. Let op: bij de Diner&Film kaart zijn de drankjes die u eventueel bestelt niet inbegrepen, deze betaalt u zelf in het restaurant. Neem uw filmkaart weer mee naar de filmvoorstelling. Reserveren voor het eten, Grand Café De Haen, telefoonnummer 033-2530377, www.de-haen.nl.

Back To Top