skip to Main Content
Gratis Lasergamen In Hoevelaken Dankzij Jongerenwerk

HOEVELAKEN Jongerencentrum Blits gaat vrijdag 16 december lasergamen in Hoevelaken. Lasergame is een gemeenschapsspel dat in een groep wordt gespeeld en waarbij wordt geprobeerd om de tegenstander ‘baf te schieten’ en daarmee punten te verzamelen. Dit schieten gebeurt met een lasergeweer. De grote zaal van Dorpshuis De Stuw, aan de De Brink 10 in Hoevelaken wordt hiervoor in gebruik genomen en omgebouwd tot een lasergame gebied.

 

Omdat alle jongeren van 10 tot 23 jaar van harte welkom zijn, is gekozen voor een middag- en avondactiviteit. De middag van 15.00 tot 17.30 uur is gericht op de groepen 7 en 8 van de basisscholen en de vooravond van 17.30 tot 19.00 uur is gericht op de jongeren van de middelbare scholen. De deelname is geheel gratis. Iedereen kan zich aanmelden door op 16 december een startbewijs in Blits af te halen.

Het jeugd- en jongerenwerk in Blits organiseert deze activiteit al gedurende meerdere jaren en de reacties van de doelgroep zijn en blijven erg positief. ,,Ze vinden het erg leuk vindt en daarnaast wordt er een nieuwe doelgroep mee bereikt. In plaats van de passieve spellen achter de PC zijn ze zelf actief bij de Laser games. Dit sluit aan bij de onze inzet om de jeugd en jongeren te stimuleren om actief in beweging te zijn.”

Ook is het jongerenwerk actief om alle jonge mantelzorgers in kaart te brengen. Dezen worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze activiteit. ,,Naast de tijd dat een jonge mantelzorger druk is met de zorg die hij verleend, vinden we het belangrijk dat ook deze jongeren gelegenheid krijgen om te ontspannen.”

Voor meer informatie: Robert den Hartog tel. 06-10491457 of www.jongerenwerknijkerk.nl.

 

Bron: stadnijkerk.nl

Back To Top