Skip to content

Op zondagmiddag 25 maart aanstaande organiseert PODIUM Hoevelaken onder de naam ‘ Benvenuto Hoevelaken’ een bijzonder evenement. Het toptalent Lisa Jacobs zal met haar strijkersensemble een uitgelezen selectie van Italiaanse vioolconcerten ten gehore brengen in de grote zaal van De Stuw. Aanvang 15.00 uur.

Topvioliste Lisa Jacobs
Nederlands topvioliste Lisa Jacobs (www.lisajacobs.nl) wordt geroemd om haar gepassioneerde, meeslepende en virtuoze spel, verrassende programma’s en podium presentatie in combinatie met haar frisse uitstraling.

Op pas 17-jarige leeftijd maakte Lisa haar succesvolle debuut met het Koninklijk Concertgebouw Orkest o.l.v. Riccardo Chailly en speelde sindsdien meerdere malen in alle grote concertzalen van Nederland en verder over de hele wereld, zowel in kamermuziekverband op festivals als soliste met vele orkesten en gerenommeerde dirigenten, waarbij zij steevast door zowel het publiek als de pers juichend wordt ontvangen.

Wijnproeverij en Italiaanse maaltijd
Aansluitend op het muziekevenement zal om ongeveer 17.00 uur zal een proeverij met Italiaanse wijnen worden verzorgd door Vino Mara, geleid door twee enthousiaste dames uit Hoevelaken. U kunt met name de uitstekende wijnen van het wijnhuis Cantina Castelnuovo del Garda proeven.

Vanaf 18.00 uur zal er in Grand-Café De Haen een bijzondere maaltijd worden geserveerd, uiteraard ook met een Italiaans tintje. Kosten € 12,50 per couvert. U kunt daarvoor direct bij Grand-Café De Haen reserveren (E www.de-haen.nl of T 033 253 0377).

Toegangsprijs
De entree voor dit muzikale festijn, inclusief een wijnconsumptie in de pauze van het concert, bedraagt € 20,-  in de voorverkoop en € 22,50 aan de zaal. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Bruna, Grand-Café De Haen en Electroworld Weterings te Hoevelaken.

PODIUM Hoevelaken is een initiatief van Lions Club Hoevelaken. Het stelt zich tot doel het bescheiden culturele aanbod in Hoevelaken te verbreden door regelmatig evenementen te organiseren in en rond het Dorpshuis “De Stuw” en bij de muziektent aan de van Aalstplein. Voor meer informatie zie www.podiumhoevelaken.nl.

Een eventuele positieve opbrengst van deze matinee komt ten goede aan de stichting AED Nijkerk/Hoevelaken en Scouting Hiawatha te Hoevelaken.

Back To Top