Skip to content

De Stuw beschikt over een grote zaal van 310 m2 met podium, full-HD beamer met 3 meter breed projectiescherm, en geluidsapparatuur met headset- en handheld-microfoons. Met schuifwanden is deze zaal op te delen in kleinere zaalruimtes. De grote zaal beschikt over een ringleiding voor mensen met gehoorproblemen (en een geschikt gehoorapparaat).

De zalen lenen zich uitstekend voor theater- en filmvoorstellingen, lezingen, vergaderingen, workshops, kaartavonden, feesten en dergelijke. De grote zaal beschikt over een volwaardige eigen bar, waarvan in overleg met Grand Cafe De Haen gebruik kan worden gemaakt.

Zaalverhuur

De zaalruimtes zijn – tegen marktconform tarief – te huur via Grand Café en Partycentrum De Haen; dit geldt ook voor de partykelder en de kegelbaan, die in beheer zijn bij De Haen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van de horecafaciliteiten en dienstverlening van De Haen.

Deelnemers van de Stichting De Stuw Hoevelaken kunnen via de stichting tegen een sterk gereduceerd tarief zaalruimte huren. Er wordt dan wel enige zelfwerkzaamheid van de leden verwacht, zoals het klaarzetten van stoelen en tafels voor eigen gebruik en het weer netjes achterlaten van de gebruikte ruimtes.

In bijzondere gevallen kan voor sociaal-culturele activiteiten met een charitatief doel, georganiseerd door niet-leden, tegen een gereduceerd tarief zaalruimte worden gehuurd. Voorwaarde is wel dat deze activiteiten binnen de doelstellingen van de stichting passen. Denk bijvoorbeeld aan een fundraisingavond voor een goed doel. Een verzoek hiertoe kan bij het bestuur van de vereniging worden ingediend.

Aanvraag zaalhuur Als u zaalruimte wilt huren kunt u uw wensen aan ons mailen via onderstaand formulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk aangeven of de gewenste zaalruimte op de door u gewenste datum en het gewenste dagdeel beschikbaar is en tegen welk tarief.

Voor nadere informatie kunt u ook contact op nemen met Dibe van Arnhem van De Stuw (06 11912681) of met Grand Café en Partycentrum De Haen (033-2530377).

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ
Back To Top