Skip to content

Op 11 februari in De Stuw:

Bende van Beuving met: ‘Klap van de korenmolen’

Een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn band in samenwerking met Smartlappenkoor ‘Uit het leven gegrepen’  uit Hoevelaken.

KAARTVERKOOP VIA  DE HAEN

Hoezo ‘Klap van de korenmolen’? Ernest Beuving belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral: ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’ Hij zit aan de anti-depressiva maar zijn motto is: ‘Prozac eens lekker door’.

Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages spontaniteit en geen geposeer. Het koor zingt heerlijk mee en ligt tijdens zijn acts tussendoor onder de stoel van het lachen. Die acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over Willem Alexander en Maxima), een borderlinedansende Keltische zanger, en een Toon Hermans over iPhones en ‘Spuiten en slikken’ tot en een Mick Jagger met ADHD.Hij werkt samen met 4 topmuzikanten, enkelen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper.

Ernest speelde in een uitverkocht Stroud 2 seizoenen geleden de voorstelling ‘So long Cohen’ (een muzikale en theatrale ode aan Leonard Cohen).

Back To Top